Jeg har selv opplevd angst

On January 7, 2015 by jonharald

Har selv opplevd angst, depresjon m.m. – nå hjelper jeg andre som terapeut

I år 2000 smalt det psykisk for meg, jeg var døden nær…

 

Tiden med angst og depresjon ble til en ressurs

Etter mange år i kloster sekten “Mariasøstrene” kom angst og depresjon. Ønsket om selvmord kom i år 2000. Heldigvis var frykten for døden så stor, pga redsel for Mariasøstrene sitt budskap om helvete, at jeg måtte velge å leve. Det er jeg glad for i dag! Etter mange år med terapi, behandling og som pasient ved psykiatriske sykehus begynte livet å bli bedre og bedre. Takk til alle som hjalp meg!

 

2013: Jeg forteller offentlig om mitt liv med angst i og etter sekten

Vi laget et talkshow som vi kalte “En munk i helvete” der jeg stod frem med min historie. Fulle hus, bl.a. på Parkteatret i Oslo og stor interesse fra media ble resultatet. I 2014 laget NRK1 en TV dokumentar om livet mitt: “Exit klosterliv”. Se den ved å klikke her!  Og du kan klikke her for å se God Morgen Norge, TV2, sitt innslag om talkshowet.

 

Angst og depresjon ble en ressurs – er nå utdannet terapeut

I 2014 avsluttet jeg en 4 årig samtale terapeut utdannelse. Etter at jeg stod frem i aviser og TV så tok jeg utdannelse i Faster EFT og jeg ble en av de første i Norge som tilbyr terapi formen Faster EFT!   Velkommen til terapi på Toten eller via Skype. Les mer om Faster EFT her.

Bestill Faster EFT behandling ved å klikke her!

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”.  Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

Jeg valgte i fjor å stå frem med mine psykiske lidelser!

På scenen i et talkshow: Jeg valgte i 2013 å stå frem med mine psykiske lidelser som angst og depresjon! Her er en av artiklene: Oppland Arbeiderblad.

 

Fra NRK1 i februar 2014: På vei ut av traumer...

Fra NRK1 i februar 2014: En dokumentar om mitt liv i en sekt.  På vei ut av traumer. angst og depresjon!

 

 

Angst depresjon

Deler min historie på TV2 – om et liv med angst og depresjon.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: