Behandling av angst, depresjon m.m.

Behandling av psykiske lidelser: Det er mange former for behandling som kan ha effekt! Jeg har selv gått 15 år i forskjellige behandlingsformer: Psykolog, psykiater, innleggelse på psykiatrisk sykehus, tankefeltterapi, psykomotorisk behandling, alternativ behandling, sjelesorg hos prest, samtalegrupper. Jeg er i dag takknemlig for all den hjelpen jeg fikk! Takk til dere alle som bidro!

Nå har jeg utdannet meg som samtaleterapeut hos Huma Nova i Oslo og jeg har lært meg Faster EFT i utlandet som jeg nå tilbyr mine klienter.

Nå tilbyr jeg Faster EFT behandling på Toten. 15 min. fra Gjøvik og Raufoss. 1,5 time fra Oslo.

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”. Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

Jeg stod frem i en NRK1 dokumentar om livet mitt i en sekt! Jeg forteller bl.a. om forskjellig behandling jeg fikk. Klikk her for å se dokumentaren!

http://tv.nrk.no/serie/underveis/DMPT63550214/05-02-2014

Fra NRK1 i februar 2014: Jeg er åpen om mitt liv i en sekt! Bl.a. fikk jeg ikke lov å ha venner, heller ikke innenfor sekten! Jeg har forsøkt mange type former for behandling! De fleste hjalp en del, men Faster EFT var aller best!

 Besøk Jon Harald på Google+ her

 

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: