• jon-harald gjesdal piano music nrk itunes

 

Om Faster EFT

 

 Jeg har nå en periode med stopp i mottak av nye klienter. Se innom igjen om en stund.

Jeg lager musikk som for mange er terapeutisk og beroligende. Klikk her for å komme dit!

Faster EFT behandling brukes på mange plager

Først: Jeg kan ikke gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt. Etter norsk lov har jeg heller ikke lov til å gi garantier. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”.  Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

I Faster EFT understreker vi at det er viktig å ikke avbryte behandling hos profesjonelt medisinsk helsepersonell eller la være å oppsøke lege, psykolog eller annen profesjonell hjelp og heller ikke avbryte foreskrevne medisiner.(Dette står i klientavtale som må signeres før behandling).

Dette er områder som jeg har erfaring i å bruke Faster EFT på: Perfeksjonisme, sinne, hodepine, ryggsmerter, nedstemthet, frykt, sosial fobi,  sorg, ensomhetsfølelse m.m.

Faster EFT er enkelt å lære seg for å bruke på egenhånd. Et verktøy du har nytte av resten av livet.

Barn og ungdom kan få hjelp av Faster EFT!! Har hatt flere barn og ungdom til behandling.

Taushetsplikt. Jeg er underlagt Huma Nova, Oslo sine etiske regler.

Dersom det er vanskelig for klienten å snakke om noe vondt som man bærer på,  så bruker vi terapien likevel. Vi kan bruke Faster EFT uten at klienten forteller så detaljert.

Du er velkommen til Faster EFT behandling/terapi på Toten eller via Skype. Klikk her for å bestille! Kort ventetid.

 Besøk Jon Harald på Google+

 

Vi går inn der f.eks. nedstemthet startet og vi kan gi behandling der

Det hele handler om å gi slipp på følelser som er vonde. F.eks vonde følelser som er knyttet til et minne. Klienten går inn i dette minnet og bruker Faster EFT på forløse det vonde, slik at minnet kan føles godt. Det er ikke nok å bare vite hvorfor man sliter med noe, men man kan endre selve følelsen i det man sliter med.

Klienten ser for seg (visualiserer) det som har hendt og/eller følelser i forhold til hendelser/personer. Og kan gå inn og gi slipp på vonde følelser knyttet til dette/disse. Klienter kan si at det er forunderlig hvor lett de vonde følelsene slipper.

Mange par bruker Faster EFT. Da anbefaler jeg vanligvis at klientene først kommer hver for seg. Hvis behovet fortsatt er der etterpå, så kan paret komme til meg sammen.

Det grunnleggende rundt FasterEFT-teknikken gis bort gratis via YouTube, fra grunnleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith (USA). Over 800 videoer på YouTube viser teorien bak og diverse behandliger. Klikk her for å se disse!

Vi starter vanligvis selve behandlingen allerede i første møte. I første del av den 2 timer lange behandlingen så blir vi kjent og jeg gjør en kartlegging av strukturen i problemet som vil endres. I siste halvdel er selve behandingen.

I Faster EFT er det klienten selv som gjør “jobben” med å gi slipp på ting.Terapeuten er en guide som gir veiledning i dette. I Faster EFT tankegang er vi alle selv ansvarlig for vårt eget liv. Samtidig som vi er  medmennesker. 

Ofte spiller jeg min egenkomponerte musikk på flygelet for mine klienter. Klikk her for å høre min musikk/lese mer!

Du er velkommen til Faster EFT behandling/terapi på Toten eller via Skype. Klikk her for å bestille!

 

  Slik gjør man FasterEFT. Video med svensk tekst.

Grunnleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith:

Vår hjerne kan holde på en følelse eller et minne i mange år. FasterEFT kan hjelpe deg å gi slipp på det vonde i dette, slik at glede og fred får ta plass! Barn/ungdom kan få hjelp også.

Grunnleggeren av FasterEFT, Robert G.Smith, har bakgrunn fra NLP, tankefeltterapi, hypnose og diverse kognitive teknikker. Klikk her for å lese mer på hans side!

FasterEFT er ikke religiøst. Faster EFT kan løse opp i vonde minner/følelser ved at tankene rundt dette blir endret ved at det vonde kan kolapse ved å bringe inn gode følelser. Forøvrig så kan FasterEFT fungere dersom du er troende og ønsker å endre et strengt Gudsbilde.

FasterEFT inneholder følgende:

Vi ønsker å jobbe med underbevisstheten! F.eks.: La oss si at du alltid blir veldig redd når noen er sinte/irriterte på deg på jobben. På et logisk nivå så skjønner du ikke hvorfor du blir så redd og du vet logisk sett at sinte personer på jobben ikke er farlige. Men underbevisstheten husker! Fra du var 10 til 12 år gammel, så bodde mor sammen med en som stadig kjeftet på deg og var sint. Den logiske delen av deg har glemt dette, men underbevisstheten husker dette og gir deg vonde følelser i dag når du møter sinte folk. FASTER EFT kan gå inn og finne disse minnene og kan forløse det vonde i de, slik at det blir et minne uten vonde følelser og du kan bli forsonet med det som skjedde! Og du kan møte folk uten å være redd for sinne!

  1. Vi kan endre på bilder klienten har av vonde opplevelser, slik at disse kan bli gode!NLP coaching teknikk. En coaching teknikk som er utbredt over hele verden også i Norge.
  2. Tankefeltterapi: “Bankingen” på bestemte punkter er en liten del av hva FasterEFT gjør. Det viktigste er at det underbevisste i hjernen kan  få høre at nå kan det vonde slippe taket.  Likevel: “Bankingen/Tappingen(engelsk)” kan hjelpe til. Den kommer fra tankefeltterapien: F.eks hvis du møter en bjørn i skogen så sender hjernen signaler ned til kroppen om å få angst: f.eks løpe av gårde. Når hjernen fortsetter å sende disse angst-signalene flere år etter at faren er over, så er det på tide å slappe av! Bankingen på disse signalbanene fra hjerne og til resten av kroppen, bidrar til å skape ro! Samme prinsipp som akupunktur, bare at vi bruker fingrene.
  3. Vi kan jobbe med underbevisstheten og fortelle den at f.eks.: “Nå kan du få lov å gi slipp på det vonde du kjenner på der”.
  4. Og andre kognitive teknikker.

 

FasterEFT vokser over hele verden. Foreløpig er vi noen helt få FasterEFT-utøvere i Norge, men det kommer flere.

Jeg har taushetsplikt. Dersom unntak skal skje, så er dette selvsagt kun etter klientens ønske. (f.eks. en tilbakemelding på min hjemmeside).

 

Grunnleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith har mange videoer som forteller om teorien bak og som viser behandlinger. Se FasterEFT i bruk ved å se disse videoene:

 “FasterEFT in Action”. Klikk her.

– frykt, redsel – følelser i kjølvannet av angst/sosial angst.(5 videoer) Klikk her!

– FasterEFT i “aksjon”. Se behandlinger! (90 videoer) Klikk her!

–  avvisning, ensomhet/forlatthetsfølelse, relasjoner.(9 videoer) Klikk her!

– smerte; rygg, hode osv. (19 videoer) Klikk her!

– sorg og tap. (17 videoer) Klikk her! 

– frykt og fobier (7 videoer) Klikk her!

– vonde følelser som følge av overgrep  (7 videoer) klikk her!

– nedstemthet o.l.  (4 videoer) Klikk her!

….og mange flere: Klikk her!

 

Jeg forteller om mitt møte med Faster EFT i Budapest! Jeg laget musikk av det! Se video:

Hør min musikk/les mer ved å klikke her!

 

Nyhet! Bestill en time der jeg spiller på flygelet for deg, som terapi, kan kombineres med samtale. Klikk her for smakebit!

Et tips til dere som kanskje har vanskelig med å ta fri fra jobb, for å oppsøke behandling: Noen av mine klienter får ordnet seg sykemelding fra fastlege, de dagene eller de timene de er hos meg.

 

Si fra dersom du ønsker å få fritt tilsendt noen gratis visittkort til å f.eks. legge ut på et legekontor, behandlingssenter etc.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: