Angst – Terapi og behandling

Vurderer å tilby “stress ned”-pianomusikk

Sett deg godt til rette i sofaen i stua mi mens jeg spiller beroligende egenkomponert pianomusikk for deg på flygelet. Eller jeg kommer hjem til deg og tar med mitt el.piano. Eller via Skype. I løpet av timen så spiller jeg også èn improvisert piano låt som kun er for deg! Denne spiller jeg utifra min intuisjon om hva som kan være godt for deg, der og da. Klikk her for å lese mer! 

Jeg tilbyr en helt ny type behandling til de som ønsker å behandle følelser som kommer i kjølvannet av angst! Teknikken handler bl.a. om å skape avbrytelser i et fastgrodd mønster. F.eks. at jeg bruker humor midt inne i en “alvorlig” følelse.   Faster EFT terapi/behandling brukes på vonde følelser som frykt, nedstemthet, isolasjon i kjølvannet av angst. På Toten tilbyr jeg dette! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik.

 

Hvordan kan jeg leve med angst?  Hvordan kan jeg bli kvitt angst? Hvor finnes hjelp/behandling for generalisert angst?

Hvor lang tid tar det å bli kvitt angst?  Hvordan kan jeg takle, mestre eller overvinne angst og angstanfall? Hvordan kan jeg leve med/håndtere angst? Hvem gir behandling/terapi av angst, sosial angst, angstanfall?

Fortvil ikke, det finnes behandling. Selv har jeg erfaring med å behandle frykt, redsel, ensomhet, nedstemthet e.l. som følge av angst hos mange klienter med Faster EFT. I følge norsk lov har jeg ikke lov å si at jeg behandler angst, men jeg har lov å si at jeg behandler følelser som nedstemthet, redsel, ensomhet e.l.

Les om “Hvorfor Faster EFT?” her. Det ligger videoer på min side som viser hvordan metoden fungerer. Se “YouTube og Faster EFT”!   Du kan nå få behandling/terapi fra en terapeut som selv vet hva det vil si å ha slitt psykisk! Denne erfaringen bruker jeg i terapirommet. Les mer om meg og min historie her!    For å bestille time, klikk her.

Velkommen til Toten! 15 min. kjøring fra Gjøvik/Raufoss/Skreia. 45 min. fra Moelv/Ringsaker/Hov i Land/Gran på Hadeland. 1 time fra Hamar/Lillehammer/Eidsvoll/Dokka/Nittedal.1,5 time fra Oslo/Elverum. Eller via Skype!

Jeg kan ikke gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt på frykt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på.  Jeg har ikke lov å si at jeg behandler angst ut fra norsk lov. Men jeg kan si at jeg behandler generelle følelser som frykt, nedstemthet, tristhet, ensomhet, redsel som følge av angst.

Derfor vil jeg bruke ordet “kan”: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

 

Jeg har selv gått 15 år i terapi pga angst m.m.

Ønsker du å lese mer om historien bak mitt liv som terapeut, om min erfaring, så kan du klikke her.  Det kan for mange være godt å komme til en terapeut som selv har opplevd å slite psykisk.

Nå tilbyr jeg selv Faster EFT behandling. Jeg er en av de første i Norge! Bestill behandling her!

 

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

 

I talkshowet "En munk i helvete" stod jeg frem med angsten jeg slet med! Responsen var overveldende! I dag bruker jeg min erfaring til å hjelpe andre! Jeg tilbyr Faster EFT terapi/behandling på Toten!

I talkshowet “En munk i helvete” stod jeg frem med angsten jeg slet med! Responsen var overveldende! I dag bruker jeg min erfaring til å hjelpe andre! Jeg tilbyr Faster EFT terapi/behandling på Toten!

Jeg forteller offentlig at jeg slet med angst

Stod frem offentlig: Jeg har selv slitt med angst siden mitt første angstanfall i år 2000, mye pga. en sekt jeg kom inn i. Etter at de første symptomer på angst kom har jeg forsøkt mye forskjellige terapi og mye har hjulpet. For en del klienter kan det være godt å møte en behandler som selv har opplevd psykiske problemer, som f.eks angst.

Nå har jeg tatt 4 år samtaleterapi utdanning og jeg har lært meg Faster EFT terapi hos Robert G. Smith, grunnleggeren av teknikken. En teknikk som jeg både bruker på meg selv og som jeg bruker på mine klienter på Toten.  1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik. Bestill behandling her! Du er hjertelig velkommen!

Jeg valgte å stå frem med min angst i talkshowet “En munk i helvete”. Historien om mitt liv i en sekt. Senere laget NRK1 en dokumentar om dette. (30 min.)

Se NRK1 dokumentaren om mitt liv ved å klikke her eller på bildet!

Jeg valgte å stå frem med min angst i en dokumentar på NRK1. I dag jobber jeg som samtaleterapeut og tilbyr den effektive Faster EFT terapi/behandlingen/metoden!

Jeg valgte å stå frem med min angst i en dokumentar på NRK1. I dag jobber jeg som samtaleterapeut og tilbyr  Faster EFT terapi/behandlingen/metoden!

 

 

Mange blir fortvilet når de for første gang opplever angst (og kanskje samtidig depresjon). Kanskje man i første omgang ikke helt vet at det er angst man opplever. Da kan man f.eks. ta en uformell angst test. Klikk her (Nb: Dette er ikke det samme som å få en diagnose fra profesjonelt helsepersonell i det offentlige).

Her er noen videoer fra grunneleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith: Behandling av frykt m.m. :

 

 

 

Hjertelig velkommen til Faster EFT terapi på Toten! Sliter du med stress, frykt osv., ta turen og kom!

Klikk her for priser/bestilling av Faster EFT møte!

Du kan lese min historie og om alle årene jeg slet med angst, ved å klikke her! jonharald.com )

Jeg får ikke sove – Angst kan gi søvnproblemer

Mange sliter med å dårlig søvn. En av årsakene kan være angst og stress. Når vi skal roe oss ned og legge oss for å hvile, så kommer følelser vi kanskje ikke har så god kontakt med på dagtid. For lite søvn over tid kan gjøre hverdagen tøff.

Det er viktig å ta tak i årsaken til at det er vanskelig å sove. I Faster EFT kan vi gå inn og se på hva som ligger til grunn. Hva skaper angst om natta? F.eks. så kan det være ubearbeidede følelser fra barndom eller vonde ting i voksen alder som kan være årsaken. F.eks. prestasjonsangst skapt av en streng far. I et slikt tilfelle kan vi bruke Faster EFT på disse følelsene i forhold til faren..  Du kan bestille time her!

 

Angstlidelser er en samlebetegnelse for tilstander hvor hovedsymptomet er angst (irrasjonell frykt), enten forbundet med bestemte objekter eller situasjoner, eller i en mer ubestemt form preget av vedvarende bekymringer.

Angst innebærer ofte en rekke fysiske symptomer: Det er ikke uvanlig å kjenne på tretthet eller uro. Hodepine og kvalme er også noe mange kan kjenne på når angsten melder seg. Når man kjenner på at et panikkanfall er på gang så er det vanlig med pustevansker, hjertebank, hyperventilering, skjelvinger. Redsel for å miste kontroll er veldig vanlig ved panikkanfall eller en redsel for å besvime.

Angst kan også gi konsentrasjonsvansker, som kan være frustrende å kjenne på. Noen kan også kjenne en dødsangst. Svetting, problemer med å svelge, nummenhet i hender og føtter kan også være symptomer på angst. Sliter du med å sove/ har søvnvansker så kan det for noen være grunnet i angst.

Info om angst ovenfor er hentet herfra: Les mer på Helsenorge.no! klikk her!

Her er en blogg som bl.a. omhandler angst: krystallisert.blogg.no Klikk her!

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: