Ensomhet

NYHET fra januar 2017! Bestill time med “stress ned”-pianomusikk

Nå kan du sette deg godt til rette i sofaen i stua mi mens jeg spiller beroligende egenkomponert pianomusikk for deg på flygelet. Eller jeg kommer hjem til deg og tar med mitt el.piano. Eller via Skype. I løpet av timen så spiller jeg også èn improvisert piano låt som kun er for deg! Denne spiller jeg utifra min intuisjon om hva som kan være godt for deg, der og da. Klikk her for å lese mer! 

Ensomhet er en følelse som kan være tung å bære! Og det kan være vanskelig å være åpen til andre om dette problemet. Det kan føles som et tabu å snakke om.

Jeg føler meg ensom

“Jeg er ensom” – mange flere enn vi skulle tro føler på dette. Kanskje midt i en stor folkemengde kan en følelse av ensomhet komme. Eller om man bor i en stor by som f.eks. Oslo med mange folk rundt en, så kan man føle seg ensom.

Faster EFT og den måten jeg jobber på som terapeut, har en meget god tilnærming til ensomhet. Skulle noe være vanskelig å snakke om til meg som terapeut, så er det nok å kun føle på det som er vondt, vi kan likevel behandle dette.

 

Jeg har selv fått hjelp med min ensomhet – nå hjelper jeg andre

Ensomhet er en følelse jeg selv har hatt i mange år, siden jeg ikke skulle få lov å ha venner i den sekten jeg var i på 90-tallet. Dette gav meg en enorm ensomhets og forlatthetsfølelse. Etter mange år med terapi så fant jeg Faster EFT og jeg føler at den er aller mest effektiv på ensomhet! Nå tilbyr jeg dette til deg som leser denne siden, eller til noen du kanskje kjenner.

Jeg stod frem i en NRK1 dokumentar om livet mitt. Som bl.a. innebar en enorm ensomhet! Klikk her for å se dokumentaren!

http://tv.nrk.no/serie/underveis/DMPT63550214/05-02-2014

Fra NRK1 i februar 2014: Jeg er åpen om mitt liv i en sekt! Bl.a. fikk jeg ikke lov å ha venner, heller ikke innenfor sekten! Ensomheten ble stor!

 Besøk Jon Harald på Google+ her

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: