Psykiske lidelser – behandling kan gi hjelp

NYHET fra januar 2017! Bestill time med “stress ned”-pianomusikk

Nå kan du sette deg godt til rette i sofaen i stua mi mens jeg spiller beroligende egenkomponert pianomusikk for deg på flygelet. Eller jeg kommer hjem til deg og tar med mitt el.piano. Eller via Skype. I løpet av timen så spiller jeg også èn improvisert piano låt som kun er for deg! Denne spiller jeg utifra min intuisjon om hva som kan være godt for deg, der og da. Klikk her for å lese mer! 

I et samfunn der mange føler at man må være så vellykket, så florerer psykiske lidelser. Mange er redd for å være åpen om at de har det vanskelig.

I 2013 tok jeg selv steget ut i det offentlige rom og fortalte om de psykiske problemene jeg fikk etter en tid i en sekt. NRK1 sendte i 2014 en dokumentar om min historie og min åpenhet. Responsen var enorm! Jeg ønsker en større åpenhet rundt psykiske lidlelser/problemer.

 

Klikk her eller på bildet for å se NRK1 dokumentaren om mitt liv (30 min.)

Jeg stod frem med mine psykiske lidelser i en NRK1 dokumentar! I år 2000 fikk jeg store problemer pga en sekt jeg var i.

2014: Jeg stod frem med mine psykiske lidelser i en NRK1 dokumentar! I år 2000 fikk jeg store problemer pga en sekt jeg var i.

 

Hvordan bli kvitt angst? Hvordan takle angst?

Mange stiller seg følgende spørsmål: Hvordan bli kvitt/håndtere/overvinne angst/angstanfall? Hvordan bli kvitt depresjon? Hvordan få hjelp mot ensomhet? Mange kan føle på at angst er helt umulig å kurere og bekjempe. En håpløshet kommer ofte samtidig med andre psykiske problem. Og det kan gjøre det ekstra vanskelig å oppsøke hjelp.

Men belønningen kan bli stor dersom man våger spranget og oppsøker hjelp/behandling.

Teknikken jeg tilbyr, Faster EFT, en ny behandlingsmetode i Norge, kan gi hjelp når livet butter i mot.

Behandlingen kan fungere bra dersom man synes det er vanskelig å prate om det som har vært vondt. Terapeuten trenger ikke vite noe om innholdet i det vonde som har skjedd, så lenge klienten føler det.

Bestill time på Toten/Skype her. 1,5 time fra Oslo, 15 min. fra Gjøvik/Raufoss/Skreia. Hamar, Lillehammer, Moelv, Dokka, Hov i Land, Gran på Hadeland, Eidsvoll, Biri, Drammen: Overkommelig reise.

 

Faster EFT behandling av vonde følelser grunnet angst, depresjon m.m.

 

Faster EFT behandling brukes på mange ting. Det kan være vonde følelser som frykt, ensomhet, nedstemthet, isolasjon, sinne, dårlig søvn pga av angst/angstanfall, depresjonsosial angst/fobi. Videre har vi de som sliter med vanskelige følelser rundt en skilsmisse og sorg/savn etter noen som har gått bort eller tapt liv (det å miste mange år av sitt liv i f.eks en sekt) eller generelt dårlig selvtillit/selvfølelse.

Har man opplevd maktovergrep i f.eks en sekt eller av en psykopat så dukker det også opp her psykiske utfordringer. Da kan det være godt å få behandling og hjelp. I alt som jeg har nevnt ovenfor kan det finnes mye bra hjelp: Det være seg psykolog, psykiatere, psykosynteseterapeuter, gestaltterapeuter, tankefeltterapi, EFT, hypnose, psykomotorisk terapi.

Jeg tilbyr Faster EFT behandling.  Nå tilbyr jeg dette til alle mine klienter her på Toten eller via Skype. Bestill her!.

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg alltid bruke ordet “kan”.  Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

Prestasjon, stress, dårlig tid – Vi er preget av tiden vi lever i

Tiden vi lever i kan for mange oppleves som stressende og være fylt med prestasjonsangst. “Det perfekte”  i reklame, det å være som alle andre, karriere, dårlig tid, ønske om effektivitet osv. kan for enkelte gi angst og depresjon. Vår tids prestasjonskultur gir stiv nakke, søvnløse netter, ensomhet og hjertebank for mange av oss.

 

Psykiske lidelser kan komme i kjølvannet av prestasjonspress og forventninger. Depresjon er veldig vanlig når man føler at man ikke oppfyller kravene man lever med inne i seg. Når avstanden blir for stor mellom idealet som man har satt seg og hva man faktisk oppnår, så kommer gjerne nedstemthet, depresjon og/eller angst.

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

De vonde følelsene – de kan forløses

I Faster EFT finner vi hvor prestasjons kravene kommer fra og vi går inn og vi kan løse opp i disse følelsene.

Prestasjonskrav kan f.eks. komme fra mor eller far som alltid ønsket å gjøre ting perfekt eller som slet med å takle nederlag/svakhet. Vanskeligheter med å vise svakhet kan gjerne gå i “mental arv” fra foreldre. I Faster EFT går vi dit ting startet, vi får opp følelsene og vi kan forløse de. Les mer om hvordan Faster EFT virker. 

 

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan behandle/kurere sosial angst/fobi?, Hvordan takle depresjon? Hvordan overvinne generalisert angst? Eller kanskje mange spør seg: Hvorfor har jeg angst? Hvorfor får jeg angstanfall/panikkanfall? Jeg får ikke sove og har dårlig søvn. Hva skal jeg gjøre?

Vi bruker Faster EFT behandling på følelser som frykt, nedstemthet, ensomhet, dårlig søvn m.m. som kommer i kjølvannet av angst, depresjon, traumer m.m.. Vi har et sett med kartleggingsspørsmål som vi pleier å stille klienten og vi kan ofte se hvor skoen trykker. Deretter bruker vi Faster EFT i behandlingen. Her kan du lese mer om hvordan Faster EFT kan virke. Og her kan du bestille time.

Jeg valgte i fjor å stå frem med mine psykiske lidelser!

Jeg valgte i fjor å stå frem med mine psykiske lidelser!

 

Stod frem på NRK1, TV2 m.m. Nå hjelper jeg andre

I 2013 og 2014 stod jeg frem på NRK1, TV2 m.m., med mine psykiske problemer.  Jeg var åpen om min historie om en sekt jeg var i og de tøffe mentale problemene jeg fikk etter dette! Etter at jeg valgte å være åpen, så har mange andre også våget å åpne seg!

Nå bruker jeg mine erfaringer til å hjelpe andre og har utdannet med som terapeut! 4 år samtaleterapi utdanning og utdanning i Faster EFT i utlandet. Faster EFT er meget effektivt for psykiske lidelser!

 Besøk Jon Harald på Google+ her

 

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: