Sosial angst – behandling

 Piano Spa med beroligende effekt- Klikk her

Sett deg godt til rette i sofaen i stua mi mens jeg spiller beroligende egenkomponert pianomusikk for deg på flygelet. Eller jeg kommer hjem til deg og tar med mitt el.piano. Eller via Skype. I løpet av timen så spiller jeg også èn improvisert piano låt som kun er for deg! Denne spiller jeg utifra min intuisjon om hva som kan være godt for deg, der og da. Klikk her for å lese mer! 

Faster EFT terapi / behandling er en helt ny teknikk i Norge som brukes på nedstemthet, frykt, isolasjon, ensomhet – følelser som kan komme i kjølvannet av sosial fobi/angst! På Toten tilbyr jeg denne terapi formen! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik. Klikk her for å lese mer om Faster EFT. Klikk her for å bestille behandling.

Teknikken handler bl.a. om å skape avbrytelser i et fastgrodd mønster. F.eks. at jeg bruker humor midt inne i en “alvorlig” følelse.

Store folkemengder og sosiale lag med mye folk. Er du en av de som kjenner symptomer på dette som f.eks. at pulsen stiger og angsten kommer? Det kan være utfordrende å kjenne på sosial angst/fobi. Mange lar sin soiale angst/fobi styre hverdagen fullstendig. Kanskje er man plaget av angstanfall eller panikkanfall. For enhver pris unngår man det man frykter. Har du sosial angst? Test deg selv ved å klikke her (testen er kun en indikasjon)!

 

Lytt til den beroligende piano musikken jeg har laget. Jeg gav ut album i januar 2016. Klikk her!

Det er vanlig at sosial fobi har en årsak

Mange blir redde når man leser på nettet om symptomer eller tar tester. I en Faster EFT tankegang så er det aldri noen grunn til å bli redd det man sliter med. Sosial fobi har et opphav, gjerne i barndommen.

Når man har sosial fobi, så holder man fast, ubevisst, et eller flere minner som gav personen en grunn til å være redd andre mennesker. Disse minnene kan fortsette å styre en person helt til man går inn og bearbeider disse minnene/hendelsene. Vi bruker Faster EFT på vonde følelser som frykt, nedstemhet, isolasjonsfølelse etc som følge av sosial angst/fobi.  Les mer om Faster EFT her.

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

 

Hvordan bli kvitt sosial angst/fobi?

Hvordan skal jeg bli fri? Hva slags behandling/terapi finnes for sosial angst? Hvor? Hvem? Mange ønsker å komme ut av dette. Ikke alle får like god hjelp, terapi eller behandling. Denne artikkelen fra VG sier noe om det. Klikk her for å lese den!

Du kan nå få behandling/terapi fra en terapeut som selv vet hva det vil si å ha slitt psykisk! Denne erfaringen bruker jeg i terapirommet. Les mer om meg og min historie her!    For å bestille time, klikk her.

Jeg kan ikke gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt. Etter norsk lov er det ikke lov å gi uttrykk for at en behandlingstype virker. Jeg har ikke lov å si at jeg behandler sosial angst ut fra norsk lov. Men jeg kan si at jeg behandler generelle følelser som nedstemthet, frykt, tristhet, ensomhet, redsel som følge av sosial angst/fobi.

Derfor vil jeg bruke ordet “kan”: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

Her er en video fra Robert G. Smith, grunnleggeen av Faster EFT: Om frykt sosialt:

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

 

Jeg er en terapeut som selv har slitt med sosial angst/fobi

Etter å ha vært med i en sekt på 90-tallet fikk jeg til tider en sterk sosial angst/fobi. Jeg kan f.eks. huske da jeg var på en James Bond film i Gøteborg. Det var stappfullt med folk rundt meg. Salen var kjemepstor og jeg satt omtrent midt inne i folkemengden. Litt ute i filmen kjente jeg ubehaget komme. Jeg fikk en panikkangst som fylte meg og jeg fikk lyst å løpe ut.

Faster EFT hjalp meg med vonde følelser som frykt, ensomhet pga min sosiale angst. Nå tilbyr jeg klientene mine samme teknikk

– Faster EFT terapeut Jon Harald Gjesdal

Jeg gikk over 15 år i terapi etter tiden i sekten. Jeg fikk mye god hjelp og jeg synes det gikk fremover. Jeg fikk etter mange år Faster EFT behandling. Det gav meg mye!  Og det var befriende. Nå har jeg utdannet meg til terapeut i Faster EFT (i tillegg til en 4 årig samtaleterapi utdannelse fra Huma Nova i Oslo). Nå tilbyr jeg Faster EFT til mine klienter.

Ønsker du å bestille time hos meg på Toten eller via Skype, klikk her!

Psykiske lidelser er mer vanlig enn mange tror. Les her.

 

Sosial angst (Klikk.no)

Sosial angst (også kalt sosial fobi) er en vanlig psykisk lidelse som dreier seg om at man blir overdrevent engstelig for andres blikk og andres tilstedeværelse.

Muligheten for å dumme seg ut, komme i forlegenhet eller å få kritikk blir så overveldende at alle krefter settes inn på å unngå dette.

Sosial angst er derfor en psykisk lidelse som virker ødeleggende inn på dagliglivet, på sosiale relasjoner, og som gir en svekket livskvalitet. (Hentet fra Klikk.no) Klikk her for å lese mer!

 

Rolv Wesenlund slet med sosial angst/fobi og sceneskrekk (VG.no)

Hele Norges Rolv Wesenlund var til tider så redd for å gå på scenen at han måtte legges inn på sykehus.

Det kommer frem i den nye biografien om den avdøde skuespilleren og folkekjære komikeren, skrevet av tidligere Aftenposten-redaktør Per Egil Hegge, som kommer ut i disse dager.  (Hentet fra VG.no) Klikk her for å lese hele artikkelen!

 

Mitt liv med sosial angst (Bloggen “Du er ikke alene”)

Jeg har alltid vært veldig sjenert, veldig usikker. Men den sosiale angsten begynte ikke å innta kroppen min ordentlig før i 15 års alderen, da ble plutselig ting mye vanskeligere for meg, fremmede folk ble plutselig enda mer skremmende…Les resten ved å klikke her!
Jon Harald på Google+

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: