Angst i eget liv blir ressurs i terapirommet

Har for tiden stopp i inntak av nye klienter. Beklager dette. 

Jeg lager musikk som for mange er terapeutisk og beroligende. Klikk her for å komme dit!

 

– Jeg har 4 år utdanning som diplomert samtaleterapeut i psykosyntese ved Huma Nova Utdanning i Oslo (privat). Denne utdannelsen danner fundamentet for mitt virke som terapeut. Psykosyntesen har vært viktig i mitt eget liv.

– Jeg er Faster EFT Practitioner/terapeut, sertifisert Level II (juni 2015), jeg har oppdatert meg som terapeut ved å ta dette.  Jeg har vært på seminarer med grunnleggeren av FasterEFT, Robert G.Smith (se bilde nedenfor) i Budapest, Belfast og Athen og oppfylt kravene som stilles. I Irland tok jeg Faster EFT-seminaret: “Heal your sexual self seminar”med Robert.  Robert er fra Oklahoma i USA. (Mitt Faster EFT reg.nr: FEFT-A-945)

– Taushetsplikt. Jeg er underlagt Huma Nova, Oslo sine etiske regler. Klikk her hvis du ønsker å lese disse.

Jeg kan ikke gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt. Ut fra norsk lov har vi ikke anledning til å si noe om effekten av behandlingen. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”.  Det jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”
Video: Jeg forteller om Faster EFT og om min erfaring med psykiske problemer i eget liv:

Traumer behandling Faster EFT

Faster EFT sertifisert level 2 av grunnlegger Robert G. Smith. Athen, mai 2015.

 

Mitt 2. seminar i FasterEFT i Irland. Tema: Seksuelle traumer ++

Sertifisert Faster EFT “Heal your sexual self” seminar med grunnlegger Robert G. Smith. Belfast septemtber 2014.

Mitt 1. seminar i FasterEFT i Budapest! Traumer løses opp og jeg kan bruke teknikken som terapeut!

Sertifisert level 1, Faster EFT av grunnlegger Robert G.Smith. Budapest april 2014.

   

Sammen med grunnleggeren av FasterEFT, Robert  G. Smith, USA.

 

– Faster EFT er en behandling jeg har brukt i mitt eget liv. Jeg har gått 15 år i terapi pga traumer. Av alle terapiformer jeg har prøvd (som også hjalp på traumer), så er Faster EFT enda raskere.  (Dette er min subjetive mening og er ingen påstand om at andre skal oppleve det samme. ) Gode endringer har skjedd i livet mitt pga Faster EFT. Nå gir jeg dette videre! Faster EFT kan også brukes på små problemer i livet også! Kom gjerne til Faster EFT terapi med de små tingene!

– Jeg er født i 1969, gift og er fra Toten og bor på Toten.

– Jeg har erfaringer fra en sekt som gav meg traumer, som sammen med noen sår fra barndommen førte til at jeg møtte “veggen”. Denne livskompetansen bruker jeg i Faster EFT. Husk, det er lite som sjokkerer meg i terapirommet, jeg har vært så langt nede selv, så hos meg kan du dele alt 🙂

– Mange vil kjenne meg igjen fra NRK1 sin dokumentar om mitt traumatiske liv i en sekt: “Exit klosterliv” i serien “Underveis”. Klikk på bildet under for å se dokumentaren(30min.).

 

Fra NRK1 i februar 2014: På vei ut av traumer...

 

– Jeg har hatt 4 talkshow i Oslo, Porsgrunn og Gjøvik: “En munk i helvete”. Min historie fra klosteret i Tyskland og veien ut, samt det å tilgi ble til et scene-talkshow.

– NRK, TV2, Oppland Arbeiderblad, Glomdalen, NRK radio har delt min historie. Gå til www.jonharald.com for å lese mer om mediaoppslag og min historie. Klikk her!

– Fra “God morgen Norge” på TV2 2013. Om mitt liv i en sekt og talkshow:

 

– Psykosyntese som er hovedretningen i min 4 årige samtaleterapeut utdannelse, har en åpen tilnærming til det å få god psykisk helse. Alt som gir klienten bedring, tar vi i bruk i vår terapi. Vi har bl.a. gestalt-terapi, kognitiv terapi, mindfulness, noe NLP ++, inkludert i vår utdanning. FasterEFT er en flott teknikk som innlemmes i psykosyntesen.

– Her har jeg mitt terapirom, i trivelige omgivelser på Sletta, på Toten (jeg tilbyr også Skype):

 

Faster EFT er ypperlig på traumer!

 

Toten/Gjøvik/Oslo/hele landet er velkommen til møte med meg! Faster EFT vil endre livet ditt! Effektivt på traumer!

– Toten/Gjøvik/Oslo/hele landet er velkommen til møte med meg! Faster EFT vil endre livet ditt! Effektivt på traumer!

 

– Til slutt vil jeg fortelle at jeg også er glad i å lage musikk og spille piano. Jeg bruker ofte å spille på flygelet for mine klienter i Faster EFT terapi. Jeg har gitt ut 4 låter på iTunes, Spotify m.m.

Min nye EP "Budapest" Pianolåter

Min nye EP “Budapest” Pianolåter

 

Klikk på disse for å få tak i min musikk:

Itunes           http://apple.co/1EUzVoT
Spotify         http://bit.ly/1ExWyBF
Wimp           http://bit.ly/1ACe6e2
Amazon       http://amzn.to/1zMWpEO
Google Play http://bit.ly/1BnUz1C
Deezer         http://bit.ly/1DALaD7

– Klikk her for å komme til iTunes! Og se også gjerne min musikkvideo som vist nedenfor.

 

 

Ønsker du å lese hele historien min, fortalt av meg selv, klikk deg inn på jonharald.com! Klikk her!

For å lese mer om min musikk, gå inn på jonharald.com! Klikk her! 

Følg Jon Harald på Instagram! Klikk på symbolet: Instagram

 

Besøk meg på Google+

 

Mitt organisasjonsnummer er 811 873 292.  Jeg holder til på Sletta ved Lena. 15 min. fra Gjøvik/Raufoss.

Toten Regnskapskontor på Eina fører mitt regnskap. Oppstart av min virksomhet skjer etter sommeren 2014.  (Jeg har øvingsklienter frem til sommeren 2014.)

Jeg har merverdiavgift-fritak siden jeg er medlem i Norsk Psykosynteseforening og er registrert i registeret for alternativ behandling hos Brønnøysundregistrene.

Jeg har taushetsplikt etter de etiske regler fra Huma Nova, Oslo. Klikk her for å lese.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: