Se NRK1 dokumentaren om mitt liv i en sekt (30 min.)

On November 10, 2014 by jonharald

Jeg forteller offentlig at jeg slet med angst

Stod frem offentlig: I år 2000 fikk jeg store psykiske problemer, mye pga. en sekt jeg kom inn i. Etter at de første symptomer på angst kom har jeg forsøkt mye forskjellige terapi og mye har hjulpet. Det er jeg takknemlig for!

Etter at jeg stod frem i media, så tok jeg utdannelse i Faster EFT, samt fikk behandling selv. Da jeg forsøkte Faster EFT merket jeg at det gikk enda dypere i mitt indre.(Dette betyr ikke at gir garanti for at Faster EFT hjelper alle).

Jeg har tatt 4 år samtaleterapi utdanning og jeg har lært meg Faster EFT terapi som jeg både bruker på meg selv og bruker på mine klienter på Toten.  1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik. Bestill Faster EFT behandling her!

Jeg valgte å stå frem med min angst i talkshowet “En munk i helvete”. Historien om mitt liv i en sekt. Senere laget NRK1 en dokumentar om dette. (30 min.)

Se NRK1 dokumentaren om mitt liv ved å klikke her eller på bildet!

Fra NRK1 i februar 2014 der jeg åpent fortalte om mine psykiske problemer over mange år pga bl.a. en sekt. Nå hjelper jeg andre med Faster EFT terapi! Meget effektivt!

Fra NRK1 i februar 2014 der jeg åpent fortalte om mine psykiske problemer over mange år pga bl.a. en sekt.

Klikk her eller på bildet for å se NRK1 dokumentaren fra februar 2014

 

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”.  Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: