Alternativ til DPS / Psykolog Oslo Gjøvik, Lillehammer, Hamar +?

NYHET fra januar 2017! Bestill time med “stress ned”-pianomusikk

Nå kan du sette deg godt til rette i sofaen i stua mi mens jeg spiller beroligende egenkomponert pianomusikk for deg på flygelet. Eller jeg kommer hjem til deg og tar med mitt el.piano. Eller via Skype. I løpet av timen så spiller jeg også èn improvisert piano låt som kun er for deg! Denne spiller jeg utifra min intuisjon om hva som kan være godt for deg, der og da. Klikk her for å lese mer! 

Mange får hjelp av flere former for behandling! Det kan være nyttig å få ryddet opp i tanker og følelser og få endret hva som ble vondt. Selv trengte jeg hjelp pga. angst og depresjon og jeg lurte på hvem kan hjelpe meg og hvordan? Jeg fikk god terapi og behandling hos forskjellige psykologer og det har hjulpet meg.Takk til dere som hjalp meg!

Nå tilbyr jeg et alternativ på Toten: Nå har jeg selv utdannet meg innenfor terapi. Jeg ble ikke psykolog men jeg er utdannet samtaleterapeut hos Huma Nova, Oslo (4 års utdannelse) og jeg har også lært meg en helt ny metode i Norge som heter Faster EFT behandling/terapi. Nå tilbyr jeg Faster EFT terapi/behandling til mine klienter. Hvor? På Toten! Du kan bestille her. Jeg har vanligvis kort ventetid.

15 min. kjøring fra Gjøvik/Raufoss/Skreia. 45 min. fra Moelv/Ringsaker/Hov i Land/Gran på Hadeland. 1 time fra Hamar/Lillehammer/Eidsvoll/Dokka/Nittedal.1,5 time fra Oslo/Elverum.  

Jeg kan ikke gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til utfra norsk lov.  Jeg har ikke lov å si at jeg behandler bestemte diagnoser. Men jeg kan si at jeg behandler generelle følelser som frykt, nedstemthet, tristhet, ensomhet, redsel.

Derfor vil jeg bruke ordet “kan”: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

Bor du i Oslo, Gjøvik, Raufoss, Lillehammer eller Hamar og søker et alternativ til DPS, psykolog e.l.? Ta turen til Faster EFT terapi på Toten!

Det er så flott når man ønsker å gjøre noe med livet sitt og oppsøker profesjonell hjelp! Psykolog, privat praktiserende eller offentlig på DPS, er i mange tilfeller et godt alternativ. Noen bruker også psykolog online via f.eks. Skype eller e-terapi. Etter at jeg selv har fått behandling av ulike psykologer i 15 år, bl.a. kognitiv psykologi eller kognitiv terapi (som man kanskje kan kalle “positiv psykologi”) så vil jeg si at dette er jeg takknemlig for! Nå tilbyr jeg Faster EFT terapi / behandling til mine egne klienter. Jeg er terapeut, ikke psykolog. Jeg har erfaring med å bruke teknikken på følelser som nedstemthet, frykt, ensomhet/isolasjon, utbrenthet, sorg; Dette er følelser som kan komme som følge av angst, depresjon, sosial angst,voldtekt, div traumer m.m.

Les mer om hva Faster EFT terapi er ved å klikke her! Og ved å klikke her kan du bestille behandling hos meg på Toten eller via Skype.

 

 

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

 

Jeg ble kjent i Norge da jeg stod frem med min historie i en NRK1 dokumentar. Jeg har selv slitt psykisk og nå hjelper jeg andre med Faster EFT terapi.

I fjor valgte jeg å stå frem med min historie fra min tid i en sekt og de tøffe mentale problemene jeg fikk etter dette! Etter at jeg valgte å være åpen, så har mange andre også våget å åpne seg! Nå bruker jeg mine erfaringer til å hjelpe andre og har utdannet med som terapeut! Jeg har 4 år samtaleterapi utdanning og utdanning i Faster EFT i utlandet.

 

Klikk her for å se NRK1 dokumentaren om mitt liv (30 min.)!

Fra NRK1 i februar 2014: På vei ut av traumer...

Om mitt liv:  NRK1 i februar 2014: På vei ut av traumer… Søker du psykolog/terapeut på Gjøvik, Raufoss, Lena, Skreia, Østre/Vestre Toten, Oslo, Hamar, Lillehammer, Eidsvoll, Gran på Hadeland, Hov i Land, Dokka, Moelv, Ringsaker? Forsøk et alternativ: Faster EFT behandling på Toten! Ny metode i Norge!

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

Video fra grunnleggeren til Faster EFT, amerikanske Robert G. Smith:

Her kan du se hva psykologer, terapeuter sier Faster EFT tereapi/behandling:

 

Psykolog er en  gruppe yrkesutøvere av faget psykologi, enten det forstås som en samfunnsvitenskap. Tradisjonelt er psykologi en samfunnsvitenskap og psykologifaget er et svært bredt samfunnsvitenskapelig forskningsområde ved universitetene med flytende grenser mot andre fag. I tillegg til psykologi som samfunnsvitenskapelig felt har det oppstått flere fagområder betegnet som anvendt psykologi, hvor psykologiske teorier bruker til å løse konkrete problemer i f.eks.helsesammenheng, arbeidsliv og organisasjoner, med psykoterapi (eller klinisk psykologi) og organisasjonspsykologi (også kalt arbeidspsykologi) som to godt etablerte og omfattende fagområder.  Hentet fra Wikipedia. Klikk her for å lese mer!

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: