Sekt – lukkede trossamfunn kan gi angst

Mange utvikler angst og depresjon når de lever under makt, som f.eks. i en sekt. Faster EFT terapi/behandling kan være meget effektivt for å løse opp i dette og for skape den energien man trenger for å komme seg vekk fra det grepet man kan sitte fast i!

Avhopper: Jeg har selv vært med i en sekt, Mariasøstrene, fra 1992 og til rundt år 2000. I februar 2013 laget NRK1 en dokumentar om mitt liv i denne sekten. Den kan du se ved å klikke her.

Er du en avhopper fra en sekt så tenker du kanskje: “Jeg trenger noen å snakke med og jeg trenger hjelp”. Og nettopp det er viktig, finne noen å dele sine smerter og opplevelser med og mange kan føle at de trenger behandling og terapi.

Mange avhoppere fra f.eks. Jehovas Vitner, Smiths venner, Livets Ord, Mariasøstrene utvikler PTSD, sosial angst, depresjon, panikkanfall, generalisert angst, ensomhet eller andre traumer. Faster EFT terapi/behandling kan være en hjelp for avhoppere og siden jeg selv er en avhopper, så føler jeg at jeg kan forstå mange mekanismer.

For å bestille time hos meg, så kan du klikke her!

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”. Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

“Hjelpekilden” – en organisasjon for avhoppere og andre

Organisasjonen “Hjelpekilden” er ment som en støtte for avhoppere/pårørende fra religiøse lukkede miljøer/meningheter/sekter. Mange har fått hjelp etter å ha kontaktet Hjelpekilden. Jeg var selv med i oppstartsfasen av denne organisasjonen. Ta kontakt med “Hjelpekilden” dersom du trenger støtte og informasjon ved å klikke her!

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

 

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: