Skilsmisse – ensomhet, sorg, depresjon

En del kan oppleve at en skilsmisse eller et samlivsbrudd kan være veldig tøft å takle! Enten om du selv er involvert eller om det er dine foreldre eller andre.

Det er ikke uvanlig at noen kan kjenne på en sorg, angst, depresjon, ensomhetsfølelse etc. Jeg har erfaring i å bruke Faster EFT på disse følelsene. Faster EFT er en helt ny teknikk i Norge. Velkommen til Toten! 1,5 time fra Oslo, 15 min. fra Gjøvik/Raufoss/Skreia.

Skilsmisse – samlivsbrudd – separasjon: Få hjelp/behandling

Det kan være så mange aspekter ved en skilsmisse/samlivsbrudd/separasjon. Noen kan føle en lettelse men kanskje kjenne på en dårlig samvittighet fordi de føler en lettelse. Noen kan føle på en sorg etter en skilsmisse/samlivsbrudd/separasjon, fordi det kom så uventet, eller at dette hadde de ikke trodd om sin kjære eller andre ting. Noen kan føle på bitterhet, sinne, ensomhetsfølelse, svik, savn etc. Og disse følelsene kan også komme om man er pårørende eller barn av skilte foreldre.

I Faster EFT kan vi gå inn og adressere alle disse følelsene, en for en, og vi kan gi slipp på dem! Det kan være en veldig frigjørende og god prosess!

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”.  Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

 

Grunnleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith, viser  video: Skilsmissen til mor og far.

 

Grunnleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith, viser  video: Faster EFT kan hjelpe med å forløse FORLATTHETS- OG AVISNINGSFØLELSEN. ( Ikke uvanlig ved skilsmisse )

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

 

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: