Sorg – det er vondt å miste

Mange kan kjenne på at sorg kan gjøre hverdagen tung. Men fortvil ikke, det finnes hjelp der en kan få lov å kjenne at man i større grad mestrer sorgen og at det blir fokus på de gode minnene etter den som har gått bort. Jeg har erfaring i å bruke Faster EFT i behandling av sorg!

Sorg kan også dreie seg om andre områder enn det å miste en person man er glad i.

 

Sorg og savn – Dødsfall – Miste noen man er glad i

Det kan for noen være lett å begynne å isolere seg, når man opplever sorg. Kanskje våger man seg ikke ut blant folk, fordi man er redd for hvordan andre skal forholde seg. Blir jeg møtt på en god måte? Kanskje orker jeg ikke alle spørsmålene?

Noen får god hjelp i å skrive dikt i sorgen. Andre igjen får god hjelp i å snakke mye om den som gikk bort.

Jeg har erfaring i å bruke Faster EFT behandling av sorg. Vi kan gå inn og forløse det smertefulle ved sorgen, samtidig som vi kan skape en fred rundt de gode minnene som er etter den eller de som har gått bort. Du er velkommen til Toten til Faster EFT behandling! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik/Raufoss/Skreia.

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg bruke ordet “kan”. Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

Jeg opplevde sorg da jeg mistet familie og venner

I sekten jeg var med i mistet jeg alt, familie, venner, interesser osv. I praksis alt! Febr. 2014: Jeg står frem på NRK1. Klikk her for å se!

Fra NRK1 i februar 2014: På vei ut av traumer...

Fra NRK1 i februar 2014: På vei ut av traumer…

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

Grunnleggeren av Faster EFT, Robert G. Smith, viser  video:

 

 

Velkommen til Toten og Faster EFT!

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

 

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: