TFT EFT Tankefeltterapi

TFT (Tankefeltterapi) ble utviklet av den amerikanske psykologen Roger Callahan fra 1979 og fremover. Les mer her! Senere skapte Gary Craig EFT (Emotional Freedom Technique).

Faster EFT terapi/behandling (Emotionally Focused Transformations) er en videreutvikling av TFT og EFT. Det er lagt til enda flere elementer i Faster EFT.

1,5 time fra Oslo, på Toten, tilbyr jeg nå Faster EFT!

 

Faster EFT – en videreutvikling av tradisjonell TFT/EFT

Jeg har selv brukt alternativ medisin/behandling og har gått i tradisjonell tankefeltterapi (TFT). Jeg har opplevd at det fungerer inntil et visst punkt. Min erfaring i mitt eget liv er at Faster EFT går enda dypere og er enda raskere. Faster EFT terapi / behandling inkluderer mange andre teknikker, i tillegg til tankefeltterapi og blir derfor et kraftig verktøy! Angst, depresjon, fobier, sosial angst osv.! Nå tilbyr jeg dette på Toten!

I dag finnes det andre, også i Norge, som tilbyr tankefeltterapi som inkluderer flere andre teknikker, enn selve tankefeltterapien isolert sett. Noe jeg personlig synes er bra. (Jon Harald Gjesdal).

15 min. kjøring fra Gjøvik/Raufoss/Skreia. 45 min. fra Moelv/Ringsaker/Hov i Land/Gran på Hadeland. 1 time fra Hamar/Lillehammer/Eidsvoll/Dokka/Nittedal.1,5 time fra Oslo/Elverum.  Hjertelig velkommen!

Jeg kan aldri gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til å gi garanti på. Derfor vil jeg alltid bruke ordet “kan”.  Det eneste jeg kan si er: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

Videoer fra grunnlegger av Faster EFT, Robert G. Smith:

Se hva en tidligere EFT / tankefelt terapeut forteller og hvorfor han nå velger Faster EFT terapi/behandling!

 

Faster EFT terapi kombinerer EFT (eller TFT), NLP, Hypnose. Hør hva Dr. Eric Robins sier om dette!

Velkommen til Faster EFT terapi/behandling på Toten, 15 min. fra Gjøvik, 1,5 t fra Oslo:

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo. Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

TFT EFT TANKEFELTTERAPI

I Faster EFT finner vi TFT EFT tankefeltterapi som en av flere byggestenene. Innenfor  TFT EFT tankefeltterapi så finnes det minst to kategorier. Denne ene er den opprinnelige TFT og den neste som kom er EFT (Emotional Freedom Techniques). 

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: