Utbrenthet – En fase i livet mange opplever

 Piano Spa med beroligende effekt- Klikk her

Nå kan du sette deg godt til rette i sofaen i stua mi mens jeg spiller beroligende egenkomponert pianomusikk for deg på flygelet. Eller jeg kommer hjem til deg og tar med mitt el.piano. Eller via Skype. I løpet av timen så spiller jeg også èn improvisert piano låt som kun er for deg! Denne spiller jeg utifra min intuisjon om hva som kan være godt for deg, der og da. Klikk her for å lese mer! 

Prestasjon og forventinger møter vi i samfunnet og i de enkelte familier. Mange blir utbrent.

Jeg tilbyr en helt ny type behandling til de som ønsker å behandle utbrenthet! Teknikken handler bl.a. om å skape avbrytelser i et fastgrodd mønster. F.eks. at jeg bruker humor midt inne i en “alvorlig” følelse.   Faster EFT terapi/behandling brukes på vonde følelser som f.eks. frykt, nedstemthet, isolasjon, ensomhet, redsel.. På Toten tilbyr jeg dette! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik.

 

Hvordan bli kvitt/behandle utbrenthet?

Mange spør seg: “Hvor lenge varer utbrenthet? Hvordan bli kvitt/behandle/forebygge/takle utbrenthet? Blir jeg frisk igjen?

Mange kan bli utbrente fordi de lever under store krav/forventninger/prestasjonsangst fra omgivelsene, krav som etterhvert blir adoptert og som man retter mot seg selv. Les Aftenpostens artikkel: Jeg blir aldri bra nok”. Klikk her!

Faster EFT behandling kan gi hjelp til å få tilbake energien! Vi vil jobbe med å finne strukturen og se hvorfor man blir utbrent! Og deretter kan vi jobbe med en endring av tankemønstrene og følelsene! På Toten tilbyr jeg Faster EFT behandling/terapi og du kan bestille her! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik.

 

Jeg opplevde selv utbrenthet – nå tilbyr jeg behandling

Faster EFT terapeut Jon Harald Gjesdal:  

NRK1 laget dokumentar om livet mitt: Jeg har selv følt utbrenthet og høye krav da jeg i år 2000 gikk på en psykisk smell pga alle krav jeg følte på, bl.a.fra en sekt jeg var i! Jeg ble helt utmattet og trengte masse søvn! I 15 år har jeg gått i terapi som hjalp meg videre men jeg følte at Faster EFT behandling var den beste hjelpen  Nå tilbyr jeg Faster EFT til mine klienter. Jeg er utdannet samtaleterapeut!

Jeg kan ikke gi noe garanti på at Faster EFT gir effekt, det har jeg heller ikke lov til utfra norsk lov.  Jeg har ikke lov å si at jeg behandler bestemte diagnoser. Men jeg kan si at jeg behandler generelle følelser som frykt, nedstemthet, tristhet, ensomhet, redsel.

Derfor vil jeg bruke ordet “kan”: “Kom selv og prøv, og se hvordan det kan fungere”

 

Hjertelig velkommen til Toten og Faster EFT!

Terapi Toten, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo

Velkommen til terapi på Toten! Bor du ved Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Oslo: Velkommen til Faster EFT! 1,5 time fra Oslo. 15 min. fra Gjøvik, 1 time fra Hamar/Lillehammer. Jeg er utdannet samtaleterapeut (4 år) + Faster EFT.

 

 Besøk Jon Harald på Google+ her

Symptomer på utbrenthet:

1. Irritabel – kollegene dine opplever at du er sur og irritabel, og de er ikke helt seg selv i ditt selskap lenger.

2. Liten arbeidsgnist – jobben er blitt et ork, og du ser ofte på klokken i løpet av arbeidsdagen. Kanskje gruer du deg for å gå på jobb også.

3. Apatisk – du er uinteressert i å oppnå noe på jobben, og bryr deg lite om utfordringer.

4. Likegyldighet – du bryr deg lite om det sosiale nettverket på jobben og du er uinteressert i samvær med vennene dine.

5. Fysisk dårlig – du er ofte i laber form og mangler overskudd. Kanskje har du smerter i musklene, sover dårlig og har hodepine.

Kilde: Careerbuilder.com      Se også KLIKK.NO artikkelen HER!

 

Jeg valgte å stå frem med mine psykiske problemer i talkshowet “En munk i helvete”. Historien om mitt liv i en sekt. Senere laget NRK1 en dokumentar om dette! Se den ved å klikke her eller på bildet!

Utbrenthet: Jeg valgte å stå frem med min psykiske problemer i en dokumentar på NRK1. I dag jobber jeg som samtaleterapeut og tilbyr den effektive Faster EFT terapi/behandlingen/metoden!

Utbrenthet: Jeg valgte å stå frem med min psykiske problemer i en dokumentar på NRK1. I dag jobber jeg som samtaleterapeut og tilbyr den effektive Faster EFT terapi/behandlingen/metoden!

 

 

Comments are closed.

Translate »
%d bloggers like this: